Pronađite prodavnicu

060 029 41 33

Armstong sistem plafona

Kupovina na 24 rate Srma Group akcija ilustracija

Armstong plafoni karaktersike

Armstrong sistem plafona predstavlja vrhunski izbor za moderne graditeljske zahteve, koji nudi veliki broj rešenja za akustične i estetske potrebe. Ovi sistemi uključuju mineralne plafone koji se lako montiraju i pružaju visok kvalitet zvučne izolacije i doprinose poboljšanju vizuelnog izgleda objekta.

Armstrong sistem plafona nalazi primenu u različitim tipovima objekata, od poslovnih prostora, škola, bolnica, do tržnih centara i bioskopa. Njihova sposobnost da poboljšaju akustične karakteristike prostora čini ih idealnim za mesta gde je kontrola zvuka ključna. Osim toga, estetska fleksibilnost ovih plafona omogućava da se lako uklope u svaki dizajn interijera, pružajući funkcionalnost bez uticaja na izgled.

Glavne prednosti Armstrong sistema plafona uključuju njihovu izuzetnu akustičnu efikasnost, koja pomaže u smanjenju buke i poboljšanju jasnoće zvuka unutar prostora. Takođe, ovi sistemi su poznati po svojoj dugovečnosti i lakoći održavanja, što ih čini ekonomičnim rešenjem za mnoge poslovne prostore. Armstrong plafoni su takođe otporni na vlagu i vatru, pružajući dodatnu sigurnost.

Armstrong mineralni plafoni su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju odlične performanse u pogledu zvučne izolacije i vatrootpornosti. Mineralna vlakna koja se koriste u proizvodnji ovih plafona doprinose njihovoj lakoći i čvrstoći, kao i sposobnosti da apsorbuju zvuk. Ovi plafoni se lako montiraju pomoću specijalnog sistema visećih konstrukcija, što omogućava brzu instalaciju i jednostavan pristup instalacijama iznad plafona za održavanje ili izmene.