Pronađite prodavnicu

060 029 41 33

Profili za gips

Profili za gipsane ploče

Profili za gipsane ploče su nezaobalizani za montažu suvih zidova i plafona. Naš asortiman uključuje CD, CW, UD i UW profile različitih dimenzija i debljina, prilagođene svim potrebama gradnje. Na raspolaganju su vam dimenzije od 50 mm do 150 mm širine, sa debljinama materijala od 0.5 mm do 2.5 mm, idealne za različite tipove projekata.

Profili za gipsane ploče koriste se kao osnova za montažu zidova i plafona u suvoj gradnji. Ugradnjom ovih profila stvara se stabilna konstrukcija koja služi kao oslonac za gipsane ploče. Ovi profili su idealni za izradu pregradnih zidova, oblaganje postojećih zidova, izradu spuštenih plafona i kreiranje dekorativnih elemenata u stambenim, komercijalnim i industrijskim objektima. Zbog svoje svestranosti, profili su nezamenljivi u modernim konstrukcijskim tehnikama.

Profili za gipsane ploče pružaju brojne prednosti u građevinarstvu. Osim što su izuzetno lagani i jednostavni za montažu, oni osiguravaju visoku stabilnost konstrukcije. Metalni profili su otporni na vlagu, štetočine i vatru, čime se znatno povećava sigurnost objekta. Dodatno, ovi profili omogućavaju precizno postavljanje gipsanih ploča, što za rezultat ima savršeno ravnu površinu koja je idealna za dalje završne radove.

Profili za gipsane ploče u našoj ponudi izrađeni su od visokokvalitetnog pocinkovanog čeličnog lima, što im daje izuzetnu čvrstoću i dugotrajnost. Pocinkovani sloj štiti profile od korozije i oštećenja, čime se produžava životni vek konstrukcije. Profili su dostupni u raznim veličinama i oblicima, uključujući specijalizovane varijante za određene namene, kao što su uglovi ili lukovi. Njihova prilagodljivost i lakoća montaže čine ih nezamenjivim delom suve gradnje.