060 / 029 - 41 - 21 Treba Vam pomoć pri online kupovini?
Pozovite nas odmah!
Srma Group

SRMA Inženjering

Srma Group

Projektovanje - Konsalting - Vođenje projekata - Stručni nadzor - Izgradnja - Adaptacija - Rekonstrukcija

Uz veliku ekspertizu koju je SRMA GROUP razvila u prodaji građevinskih materijala i opreme najvećih svetkih proizvođača, 10-godišnje iskustvo SRMA INŽENJERING-a stečeno kroz razne vrste građevinskih radova i realizaciji industrijskih i civilnih objekata (stambenih, poslovnih...) na raspolaganju su svakom investitoru.

SRMA INŽENJERING uz izvođenje svih vrsta građevinskih, građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova nudi i kompletna inženjersko-tehnička rešenja za sve probleme iz oblasti građevinarstva, vrši stručni nadzor nad izgradnjom objekata i pruža kompletnu uslugu od projektovanja do realizacije.

Pored velikog iskustva u standardnim projektima u građevinarstvu posedujemo i velika praktična znanja u realizaciji specijalnih projekata i radova u posebnim uslovima, uz implementaciju novih vrhunskih materijala za specijalne namene (kao što su npr. TEMP-COAT 101, KEDR-MET, Q2...).  Ovakvi mnogobrojni projekti su realizovani u naftnoj industriji, energetici, prehrambenoj indistriji, raznim prerađivačkim postrojenjima...

Naš rad i projekte prati veliko posvećenje unapređenju energetske efikasnosti od projektovanja do realizacije, uz poštovanje i sprovođenje svih standarda i primenu adekvatnih materijala koji doprinose povećanju efikasnosti i značajnim uštedama. 

Posedujemo sertifikate o standardima kvaliteta ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 a posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti u okviru svakog projekta.

Iz velikog broja realizovanih projekata izdvajamo:

PORSCHE Novi sad
Poslovni objekat KONING
METRO Vidikovac
PMC AUTOMOTIVE Kragujevac
Stambeni kompleks SMALLVILLE Kragujevac
 
Kompletna prezentacija