060 / 029 - 41 - 21 Treba Vam pomoć pri online kupovini?
Pozovite nas odmah!
Srma Group

Pitajte stručnjaka

Julijana Todorović
Julijana Todorović
dipl. građevinski inženjer
Pitajte naš stručni tim iz Inženjeringa i prodaje o svemu onome što Vas interesuje o gradnji i materijalima!

Izaberite oblast

KROVOVI I OPREMA

Na ravnom betonskom krovu ima nekoliko pukotina, širine nekoliko mm. Proslicao sam ih brusilicom na 0.5cm sirine na dubinu 0.5 . Kojom smesom da napunim naprsline?Jel postoji neki dobar zaptivni kit? HVALA. Marko iz Loznice.

Poštovani,

Preporuka je proizvod Sikaflex-11FC.  To je proizvod na bazi poliuretana. Otporan na temperature i  vodonepropusna elastična masa. Pre upotrebe, veoma je bitno podlogu dobro očistiti i naneti prajmer. Pozdrav

Trebalo bi da uradim nadstrešnicu u dvorištu, ispod bi bila klupa i sto, kao neko izletište. Površine oko 20m2. . Da mi date predlog od kojih materijala? Da bude što ekonomičnije, šta mislite koliko bi to koštalo, okvirno???

Poštovani,

Ja bih Vam preporučio polikarbonatne ploče (Leksan ploče) debljine 10mm. Konstrukcija od čeličnih profila. Pošto je potreban i crtež konstrukcije od arhitekte i u zavisnosti od debljine čeličnih profila, lokacija gde se gradi itd.... Nezahvalno je davati cenu, ali recimo da cena ne može biti veća od zadovoljstva koje će vam pružiti ovakva nadstrešnica.

 

Pošaljite pitanje