060 / 029 - 41 - 21 Treba Vam pomoć pri online kupovini?
Pozovite nas odmah!
Srma Group

PRODAJA STANOVA -VRANJE-ul. Vase Smajevića Lamela A

slika vesti

Stambeni objekat se nalazi u prvoj zoni, odnosno široj zoni centra grada i ima prilaz sa dve ulice i to Vase Smajevića i Užičke. Okruženje čini individualno stanovanje srednje gustine.

U neposrednoj blizini nalaze se vrtić “Dečja radost”, gradski park, osnovne škole “J.J.Zmaj” i “Vuk Karadžić”, kao i Gimnazija “Bora Stanković” i sam centar grada.

Stanovi su sledećih struktura: garsonjere, jednosobni i dvosobni. Garsonjere se nalaze na I spratu, dvosobni stanovi su na II spratu a jednosobni stanovi su na III spratu sa fenomenalnim pogledom na grad i okruženje.

Moderno projektovanje, visok kvalitet upotrebljenih materijala i završne obrade čine objekat udobnim za život. Prilikom odabira materijala rukovođeno je savremenim tendencijama u građevinarstvu, a to je da se budućim korisnicima stanova obezbede pored estetske i funkcionalna i energetska efikasnost objekta. Fasadni zidovi su kombinacija termo bloka i termoizolacije. Podovi u prizemlju i iznad potkrovlja su termoizolovani, a posebno je posvećena pažnja odabiru ekološki prihvatljivih materijala. Naročita pažnja je posvećena izboru drvenih podova, keramike, sanitarije, stolarije, nerecikliranih materijala i prvoklasnih boja i lakova. Svi stanovi su u sistemu centralnog grejanja.

Izborom ovih stanova kupci dobijaju kvalitetan, funkcionalan i ekonomski prihvatljiv stambeni prostor.

​Pronadjite i Vi svoj stan!

​Informacije na 060 0234 804