060 / 029 - 41 - 21 Treba Vam pomoć pri online kupovini?
Pozovite nas odmah!
Srma Group

SRMA Proslavila 25.godina uspešnog poslovanja

slika vesti

Povodom 25.godina uspešnog poslovanja S.R.M.A. doo je 03.11.2017. u Nišu, organizovala proslavu i u dobrom raspoloženju, zajedno sa svojim dobavljačima i kupcima, zaokružila jedan lep jubilej.

Kao lokaciju za svoju proslavu izabran je upravo Niš, jer je zadnji u nizu Građevinsko-distributivnih centara otvoren baš u Nišu na adresi Milke Protić 17.

Kako su istakli svi prisutni, njih 105, SRMA je pouzdan partner koji brine o svojim dobavljačima i kupcima.

"U našem razvoju, važnu ulogu su odigrali naši partneri, naši dobavljači i naši kupci i zahvaljujem im se što su pomogli da SRMA postane ono što je danas. Posebnu zahvalnost upućujem svim svojim saradnicima i svim zaposlenima u kompaniji, što su kroz svoj rad i svakodnevni doprinos omogućili da SRMA bude ono što danas jeste – jaka, stabilna i prepoznatljiva." Istakao je u svom obraćanju prisutnima g.Sava Latinović, predsednik Skupštine privrednog društva S.R.M.A. doo.

Da je SRMA pouzdan i pravi partner, potvrdili su i g.Todor Delovski, Regionalni direktor u kompaniji KNAUF i g.Dragiša Pajić, osnivač privrednog društva GRADIŠTE KOMERC iz Velikog Gradišta, u svom obraćanju gostima.

Uvodni deo proslave završio je g.Dragoljub Prijić, generalni direktor komapnije rečima: "Da li smo za ovih 25.godina izrasli u najbolju kompaniju u segmentu prodaje građevinskog materijala – nismo, da li želimo da to postanemo – želimo, da li ima još toga što možemo da popravimo kod nas – ima, ali ono čega ima najviše, ima želje, volje i energije da to i napravimo. Vaše prisustvo danas je potvrda da smo kod vas zaslužili poštovanje i mi svi iz SRME obećavamo da ćemo se I narednih 25.godina truditi da to poštovanje opravdamo."

 

Slike sa proslave možete pogledati ovde.